Terug naar overzicht

Aandacht.

24 Dec 2021

Aandacht. En verbinding. Daar draait álles om wat ons betreft. Dat is wat ons drijft. En daar draait het ook om in deze laatste blog van 2021 voor jou.


Aandacht is de kern van ons bedrijf, ons dagelijks werk.

Bij alles wat we doen, nemen we de tijd. Dat geldt voor het ontwerpen van een nieuwe brillencollectie tot het inpakken van jouw bestelling.

Met aandacht werken vraagt om tijd. 

We raffelen niets af. 

In drukke tijden is dat wel eens lastig.

We zijn nou eenmaal maar met z’n tweeën. Iets afschuiven naar een ander zit er vaak niet in. Dus werken we dan een paar uurtjes langer door.

Wanneer we iets niet goed genoeg vinden, gaan we door totdat ons gevoel ons zegt dat het klopt. De verbinding maken met jou vinden we daarbij belangrijk. 

Maar daar hoort ook de verbinding met onze leveranciers bij. Het was een lastig jaar waarin fysiek contact met onze leveranciers wéér niet mogelijk was. Desondanks zagen veel nieuwe brilontwerpen het levenslicht. Dit was niet realiseerbaar geweest zonder de support van onze leveranciers.

Tot volgend jaar

Het Joshi jaar 2021 eindigt voor ons vandaag. We nemen even een korte break. Een time-out om ons gezin extra aandacht te geven en daarmee ook de verbinding met hen te voelen.

Wij willen jou bedanken voor jouw aandacht voor ons en voor ons brillenlabel.

Heb een mooie Kerst en heel graag tot ziens in het nieuwe jaar! 

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs