Terug naar overzicht

Best of: dit is onze top 5 best verkochte Joshi’s

12 Oct 2022

De cijfers zijn binnen! Dit zijn de meest geliefde Joshi-monturen van dit moment.

De afgelopen twee maanden hebben we heel wat mooie brillen mogen inpakken voor onze Joshi-dealers. Van chuncky kleurrijk acetaat tot onopvallende ‘less is more’ brillen van stainless steel of titanium. Maar een aantal modellen is toch echt opvallend populair. We tellen af met onze top 5 best verkochte Joshi-brillen!

 

5. Joshi 8061

We starten met een nieuwkomer. Een traditionele panto-vorm in een nieuw acetaat jasje. Het voorstuk versierd met vier zilverkleurige klinknagels, de veren licht en fijntjes. Dankzij de gangbare maat 50-18 door zowel mannen als vrouwen te dragen. 

Met zijn vriendelijke adviesverkoopprijs van 129 euro is het een mooie aanvulling voor je basiscollectie.

 

4. Joshi 7922


Brillen in roségoud en goud blijven populair. Zowel in de Joshi-modellen van stainless steel als in de titanium-collectie vind je deze twee trendkleuren dan ook steeds terug. Model J-7922 steekt er met kop en schouders bovenuit. Deze gewilde metaaltopper hoort thuis in iedere optiezaak! 

De bril is er overigens ook in een kleinere maat 47-20 (model J-8004). 

Zoek je hem juist wat groter (51-19), dan klik je door naar model J-7887

 

3. Joshi 8083


Na een lange tijd van afwezigheid begint de kleur zwart aan zijn come back. Dat zien we dus ook in ons bestsellerslijstje terug, want een all black montuur is één van de trends voor 2022!

Joshi 8083 lieten wij ook maken in mat zwart.

Deze mannenbril heeft een schijfmaat 54-20 met veerlengte 148. Gemaakt van acetaat met veren van beta titanium. In zes kleuren waarbij de zwarte kleur (kleur 1) dé favoriet is. Op de hielen gevolgd door kleur 2; een bijzondere jeansblauwe doorschijnende kleur. Ook nieuwsgierig naar de vier andere kleuren? Bekijk ze snel in onze online collectie.

 

2. Joshi 8084


Deze bril is nog niet zo heel lang in de collectie en nu al razend populair. Deze veelzijdige vorm is een echte kameleon en past perfect op verschillende gezichten. Wij zijn fan van deze Joshi-bril. En we zijn blijkbaar niet de enige. Want wow, wat zijn jullie massaal enthousiast over dit montuur. 

Dus heeft dit succesnummer ook een mooie plek bemachtigd in dit best of-lijstje. In vijf tijdloze kleuren, waarbij kleur 2 - donker havanna - koploper is van dit vijftal.

 

1. Joshi 8017

Dat geometrische vormen en dan vooral het zeshoekige ontwerp in acetaat meer en meer terrein zouden winnen, zagen wij als brillenmakers wel aankomen. Maar eerlijk gezegd, sloeg mij de schrik een beetje om het hart toen we de Joshi 8017 aan het uitpakken waren. 

Albert: “Wat had jij in gedachten toen je deze bril in tien kleuren in productie liet gaan? Is dat niet een tikkeltje overdreven?”

De twijfel sloeg toe, maar die is al lang weer als sneeuw voor de zon verdwenen. Deze mooierd prijkt bovenaan op ALLE orderbonnen en vaak in meer dan één kleur. Hij is dan ook de terechte best-off-winnaar!

We laten je nog even meegenieten met wat mooi beeldmateriaal van deze numero uno.  

 

Hebben wij je geprikkeld?

Dit was onze Joshi-brillen top 5. Word je er net zo blij van als wij of had jij als Joshi-fan liever een andere uitvoering in dit lijstje gezien? We zijn natuurlijk reuze benieuwd. Laat je het ons weten in een reactie?

Weet je na dit bestsellerslijstje al precies waar je naar op zoek bent en wil je je winkelvoorraad vlot up-to-date maken? Dan geef je eenvoudig je bestelling door via onze webshop. Wanneer je dit ’s middags voor vijven doet, heb je grote kans dat je de brillen de volgende dag al in huis hebt. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer zien? Bekijk onze complete Joshi-brillencollectie op onze website. Of je belt, mailt of stuurt een WhatsApp (check het dialoogvenstertje rechtsonderin op de website) en we regelen een afspraak voor een bezoek in jouw winkel.

We verheugen ons erop van je te horen!

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs