Terug naar overzicht

Bestseller Boetiek

27 Jan 2022

Met deze titel vallen we met de deur in huis; in onze nieuwe blog vind je een flitsend overzicht van de 5 bestverkochte Joshi-brillen van dit moment.


Deze beeldschone, trendy en toch tijdloze brillen gaan als warme broodjes over onze virtuele toonbank. En we zijn ervan overtuigd dat deze brillenlooks doorzetten in 2022.

 

1. Joshi 7960 
 

Joshi 7960-7


Deze favoriete pantobril blijft ontiegelijk populair. Het voorstuk is van dun acetaat en de slanke veren van beta titanium. 

We hebben deze verkooptopper drie kleur-updates gegeven, die blijkbaar in de smaak vallen: donkerblauw, donker havanna en transparant grijsblauw. 

Een bril voor mannen en vrouwen. Een echte allemansvriend dus! 

Adviesverkoop 159 euro


Joshi 7960


Joshi 7960-9

 

2. Joshi 7922

Joshi 7922-2


Deze leukerd zit al een tijdje in de collectie. En dat is niet voor niks. Deze metalen ronde pantoschijf in maat 49 pronkt op íeder orderformulier. 

Joshi 7922 is leverbaar in maar liefst 8 kleuren. Van klassiek glanzend goud en hip roségoud tot de meer moderne duo-kleuren als matgrijs in combinatie met zilver of het prachtige kerriegroen met zilver. 

Adviesverkoop 149 euro

Denk je nou: “Die schijfvorm is perfect, maar nét een tikkeltje te groot voor mijn klant.” Kijk dan eens naar Joshi model 8004. Met deze bril maak je jouw klant met een kleiner gezicht helemaal happy. ☺

 

3. Joshi 8010

Joshi 8010


Wij vinden het niet gek dat de kenners onder onze opticiens dit model als favoriet kwalificeren. De hexagonvorm is hot in brillenland. Jammer genoeg vind je deze zeshoekige brillenvorm bijna niet terug in de huidige brillencollecties in een kleinere maat. Daar hebben wij iets aan gedaan: we lieten de hexagon in mooi dun edelstaal maken in maat 48-20. Daarmee scoor je zeker bij tienermeiden, wedden?


Joshi 8010-1


En weet je waar ze nog blijer van worden? Deze mini-fashionista’s kunnen kiezen uit maar liefst 6 trendy kleuren! 

Vaders en moeders maak je ook gelukkig, want deze hippe bril is lief voor hun portemonnee. De bril heeft namelijk een adviesverkoopprijs van 149 euro.

 

4. Joshi 7988

Joshi 7988-5


Met deze lievelingsbril ga je all the way als brildraagster! Een bijna ronde metalen schijf in maat 54-12. Een supervrouwelijke powerlook. Tijdloos mooi!


Joshi 7988-4
 

We lieten dit model maken in licht edelstaal. De oortips matchen prachtig bij de kleuren van het metaal. Solo in roségoud een beauty. De vier andere duo-tonen mogen zeker ook gezien worden. Ze worden in ieder geval voor de volle 100% door jullie omarmd.

Adviesverkoop 149 euro

 

5. Joshi 8011

Joshi 8011-5


We eindigen onze Bestseller Boetiek met een debutant. Deze nieuweling arriveerde eind vorig jaar in ons magazijn. Zelf zijn we helemaal enthousiast over dit Windsor-model. Wij niet alleen. Jullie blijkbaar ook! 

Deze eeuwige evergreen is een combinatie van stainless steel met een contrasterende gekleurde Mazzuchelli acetaat-rim. Als je goed kijkt, zie je dat de veren en het neusje subtiel zijn geciseleerd.

De bril is voorzien van flexibele siliconen neuspads. Dit zorgt ervoor dat het montuur fijn is af te stellen.

Je vindt model 8011 natuurlijk ook in de collectie op onze website. Daar kun je overigens ook de vier andere kleurvarianten bewonderen. 

Op de foto hieronder zie je hem alvast van héél dichtbij. Zeg nou zelf: deze bril mag gezien worden, toch?

Adviesverkoop 159 euroJoshi 8011-5

 

Geïnspireerd?


Hebben wij je met onze te gekke best off-selectie geïnspireerd om je brillenvoorraad op een betaalbare en snelle manier aan te vullen?

Je kunt heel makkelijk een bestelling doen via onze webshop zonder ingewikkelde inlogcodes. Of je belt, mailt of stuurt een WhatsApp (check het dialoogvenstertje rechtsonderin op onze website) en we regelen een afspraak voor een bezoek in jouw winkel. It’s up-to-you. 


P.S. Niet onbelangrijk om nog een keer te vermelden: onze Joshi-collectie heeft een aantrekkelijke adviesverkoopprijs van 129 tot 199 euro

 

P.P.S. Op Instagram & Facebook  staan al onze topsellers regelmatig in de spotlights. Volg ons, want zo blijf je op de hoogte van de laatste brillentrends en verlekkeren wij je iedere week met mooie plaatjes

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs