Terug naar overzicht

De fraaiste brillen voor kekke mamma's & andere mooie vrouwen

07 May 2018

Van ultra vrouwelijk tot ‘boyfriend style’. Kleurrijk & uitgesproken of juist ingetogen & minimalistisch. Iedere vrouw vindt in de Joshi Eyewear-collectie de ideale bril die haar persoonlijkheid onderstreept.


Ik was 14 jaar en kon de teksten op het schoolbord in de klas maar moeilijk lezen. Ik schoof telkens één bankje naar voren. Halverwege het schooljaar was ik op de voorste rij beland, maar de woorden op het bord bleven zweven. Er was geen ontkomen meer aan; ik had een bril nodig.

En bepaald leuk vond ik dat toen niet. De keuze was in die tijd láng niet zo uitgebreid als nu.
Na een behoorlijke zoektocht vond ik eindelijk een exemplaar dat enigszins voldeed aan mijn wensen. Toch droeg ik de bril niet graag.

Tegenwoordig prijzen vrouwen die een bril nodig hebben zich gelukkig. Eindelijk een excuus om het mooist mogelijke modeaccessoire te mogen kopen. Een accessoire waarmee je je persoonlijkheid kunt onderstrepen. Want het dragen van een bril is allang niet meer uitsluitend functioneel (handig om beter te kunnen zien…). Het dragen van een bril was nog nooit zó hip en sexy als nu.

En dat weten wij als geen ander. Onze Joshi Eyewear-collectie biedt dames daarom de keuze uit een groot aantal stijlen. Van ultra vrouwelijk tot boyfriend style. Soms kleurrijk en uitgesproken, dan weer ingetogen en minimalistisch. 

 

Nu we het toch over vrouwen hebben… Zondag, 13 mei a.s., is het Moederdag. De dag om alle mama’s eens extra in de spotlight te zetten. En ook al zegt ze dat ze “niet aan Moederdag doet”, iedere mama (inclusief ikzelf ☺) vindt het stiekem best wel fijn om af en toe te worden vertroeteld.

Zelf hoef ik niet te worden getrakteerd op dure cadeaus. Mij maak je het meest blij met een cadeautje waar aandacht aan is besteed. Het perfecte voorbeeld hiervan is een zelfgemaakt Moederdagontbijt (ook al is het een traditioneel inkoppertje). Voor mij overigens het liefst níet in bed, maar gewoon aan de keukentafel.

 

 

Gaat dit ontbijtje ook nog gepaard met een handgeschreven kaartje met een lieve tekst, dan kan mijn Moederdag niet meer stuk.

Heb jij nog inspiratie nodig voor een healthy en crunchy (Moederdag)ontbijt? Mijn zus Mariëlle gaf mij dit overheerlijke homemade granola recept en dat deel ik natuurlijk heel graag met je.

Heb je nog wat granola over, doe het dan in een leuke pot. Heb je meteen een bijzonder cadeau om aan een (andere) lieve vrouw te geven.

Happy Mother’s Day!

 

 

 

 

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs