Terug naar overzicht

De vijf populairste Joshi brillen van deze herfst

14 Oct 2024

Het najaar is begonnen en daarmee ook een frisse golf aan brillentrends.
 Na een succesvolle Bold beurs en een intensieve tour door Nederland en België met onze nieuwste collectie, hebben we een helder beeld gekregen van de meest gewilde Joshi modellen van dit moment.

Dit zijn de 5 must-have Joshi brillen van dit moment.

Na de fantastische respons op de Bold beurs en ruim twee maanden reizen door het land met onze nieuwe collectie, kunnen we met zekerheid zeggen welke Joshi brillen dit seizoen absolute toppers zijn. De afgelopen weken hebben we intensief contact gehad met klanten, de laatste trends gezien op de Silmo beurs in Parijs en direct feedback ontvangen van onze Joshi-dealers. Op basis van die inzichten presenteren we je de vijf brillen die je nú in je collectie wilt hebben.

J8174

Dit model blijft een absolute favoriet. En dat geldt niet alleen voor ons, maar ook voor jou! Op zoek naar een tijdloze en betaalbare pantobril? Zoek niet verder, want wij hebben de perfecte match!

Deze veelzijdige unisex acetaatbril is verkrijgbaar in maar liefst zeven kleuren. Op de Bold beurs was het een van de populairste keuzes, vooral in diep havana en de zes zachte pastelkleuren – pastel is namelijk dé trend van nu!

Joshi Eyewear J8174

J8126

Een nieuwkomer voor dames die houden van een spannende mix van stainless steel en acetaat. De transparantie van het kristalacetaat benadrukt de elegante belijning, terwijl de gemarkeerde hoeken van het hexagonvormige front zorgen voor een krachtige, vrouwelijke look. De drie kleurcombinaties, met goudkleurig staal, voegen extra luxe toe aan dit modieuze montuur.

 

J8154

Voor de minimalistische brillendrager die toch wil opvallen, is deze bril van licht aluminium een echte hit. Het is een ronde bril met een subtiel sleutelgatneusje en zachte, uitgekerfde lijntjes op het front. Tijdens onze tour langs de winkels bleek dit model een absolute verkooptopper voor dit seizoen. Verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren: matrood met gunmetal veren, kobalt met lichtgrijze veren en zwart met gouden veren.

 

J8117

Op zoek naar een eenvoudige mannenbril met een stoere, no-nonsense uitstraling? Dit rechthoekige acetaat montuur is ideaal voor de jongeman die niet op wil vallen en een betaalbare bril zoekt naast zijn contactlenzen. Deze bestseller van de Bold beurs bewijst dat een bril niet altijd extravagant hoeft te zijn om een blijvende trend te worden.

 

J8127

De retro-trend blijft onverminderd populair, en de Joshi J8127 weet dit perfect te vangen. Dit opvallende, grote damesmodel combineert de hoekige designs van de jaren ’80 met een moderne inlay van acetaat. Verkrijgbaar in drie opvallende kleurencombinaties – zwart met goud, bordeaux havanna met zwart en framboos havanna met goud – deze bril was een absolute favoriet tijdens onze roadtrip door de Lage Landen.

 

Met deze vijf modellen ben je helemaal up-to-date en klaar voor het herfstseizoen. Mis deze kans niet om jouw winkelvoorraad aan te vullen met deze populaire Joshi brillen. Bestel ze vandaag nog via onze vernieuwde webshop.

Klik hier om direct te bestellen!

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs