Terug naar overzicht

Winter | Lente 2018: dit zijn de 5 hipste brillentrends!

17 Nov 2017

De winter staat voor de deur en voor je het weet is het alweer lente… Wat zijn begin volgend jaar de 5 hipste brillentrends? Ontdek het in deze blog.

 

1. Lichte en comfortabele monturen; brillenfans zijn er dol op, meer dan ooit. Het gebruik van ultralichte materialen, zoals bijvoorbeeld titanium, wordt dan ook massaal omarmd. Ook in het design zie je deze ingetogen look terug; we spotten fijne, elegante metalen monturen waarbij rond favoriet is.

 

 2. Naast ranke en ronde brillen zijn wij ook fan van de double bridge, veelvuldig gespot op de SILMO-beurs in Parijs. Deze stoere bril vind je al sinds het begin van dit seizoen in diverse varianten in onze Joshi Eyewear Collectie. En deze stijl smaakt naar meer; veel meer! Een sneak peek van de nieuwste Joshi modellen J 7782-3 en J 7783-2:

 

3. Onmiskenbaar aanwezig op de beurs in Parijs: brillen in metaal van goud en zilver. Vaak in combinatie met acetaat. Een echte wow-factor! Featuring our new frame J 7772-2 and this beauty will be mine. ☺

 

4. Behalve goud en zilver omvat het kleurenpalet voor de komende winter en lente vooral natuurlijke warme en diepe kleuren. Gevlekte tortoise acetaat-prints, niet alleen in bruin en burgundy, maar ook in honingkleur én mijn all time favorite sharkskin staan garant voor een trendy look.


Joshi J 7772-1

 

5. De natuur is opnieuw een enorme inspiratiebron. Met als overheersende kleur… je raadt het al: groen. Waan je in het bos, in een weide, aan de waterkant en prent de kleuren van de natuur in je hoofd…

Niet alleen in de mode zie je motieven en patronen geïnspireerd op de natuur...
Gespot dans les rues de Paris:

 

... groen is ook helemaal hot in interieurland. Flora en fauna komen terug in op de natuur geïnspireerde prints, op muren, in meubelstoffen én woonaccessoires.

    

Kortom: om groen is het te doen. Deze kleur kan dus zeker niet achterblijven in modebrillenland. We lichten heel voorzichtig een tipje van de Joshi-sluier voor je op...

Featuring our new Joshi-frames J 7773-1 | J 7783-2 | J 7782-3


Joshi J 7773-1

 

Joshi J 7784-3

 

Kun je niet wachten…?
De nieuwe modellen voor januari 2018 liggen vanaf deze week in ons magazijn.
Wil je ze snel en vooral tijdig in huis hebben? Bel of mail ons gerust.

Hear you!

T (+31 (0) 495 550018)
E info@trend-eyes.nl


 

Beeld modetrends gevonden via Pinterest
Beeld interieurtrends gevonden via Roomed.nl

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs