Terug naar overzicht

Dit zijn onze 5 Joshi metaaltoppers

25 May 2021

Het is alles metaal, metaal, metaal wat de klok slaat in brillenland. Aangezien wij bovenop de trends zitten, vind je bij ons nu ook de meest flashy & funky metalen brillen. Onze 5 metalen bestsellers op een rij voor jou.

 

Metaal mania

Je kan er als brilleninkoper niet aan ontsnappen: bijna alle brillencollecties worden op dit ogenblik gedomineerd door metaal. En dan met name slanke, ranke modellen van stainless steel en titanium. Zo ook onze Joshi Eyewear Collectie. 

Nieuwsgierig welke modellen als warme broodjes over de toonbank vliegen? We zetten de 5 bestverkochte monturen voor je op een rij. Dit zijn onze metalen Joshi bestsellers:

 

1. JOSHI 7989 - #angulair

J7989


Ben je op zoek zijn naar een bril die garant staat voor de nodige “oooooh’s en aaaaah’s”? Check dan dit hoekige exemplaar.

Leverbaar in 3 tinten. De uitvoering in volledig rosegoud (kleur 1) is door de vakopticiens als favoriet betiteld.

Deze kleur wordt qua populariteit op de hielen gezeten door de zachte abrikooskleur, gecombineerd met glanzend goud (kleur 2).
 

J7989


Zoek je eens iets anders dan (rosé)goud? Dan ben jij vast gecharmeerd van kleur 4. Een ‘koele’ kleurcombinatie van matzilver met petrol.

 

2. Serie JOSHI 7999 / 7997 / 7995 - #tussenmaat

De aviator-trend is nog niet voorbij. Een aantal details van de bekende pilotenvorm hebben we toegepast bij deze nieuwe serie.

We hebben vorig jaar goed naar jullie geluisterd. Daarom hebben we dit drietal in een paar gemakkelijke tussenmaten gemaakt. Alle drie voorzien van een ‘Windsor rim inside’ die qua kleur mooi matcht bij de kleur van het metaal.

 

J7999

J7999


Model J7999 meet maat 49-18. Het model is redelijk vierkant met afgeronde hoeken. De onderkant loopt iets taps toe. Gemaakt in roségoud met een blauwhavanna rim. Très chique.

De tweede kleur, donkerblauw, wordt gecombineerd met een koffiekleurige rim. Een sportieve look.

Nummer drie is glanzend goud met donker havanna. Simpelweg tijdloos.

 

J7997

J7997


J7997 is - net als J7999 - een unisex model, heeft de bekende druppelvorm en dat extra brugje. De bril is verkrijgbaar in dezelfde kleurencombinaties als het model hierboven. De maat is 50-18.

 

J7995

J7995


Model J7995. De laatste van het stel. De bril is hoekiger van vorm in maat 48-18. Qua kleuren kun je kiezen uit zilver met een blauwhavana rim, blauw met een koffiekleurige rim of glanzend goud met donker havanna.

Deze serie wordt met veel applaus ontvangen, dus ‘take your pick’. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten (adviesverkoop 149 euro).

 

Geen rim

Trouwens, vind je die Windsor rim te klassiek? We hebben bovengenoemde drie modellen ook zonder rim. Slim toch?!

Zonder acetaat rim hebben deze metalen brillen een modernere uitstraling. Vooral geschikt voor tieners die hun kinderbril zijn ontgroeid. Maar ook voor mannen of vrouwen met een smaller gezicht. Het zijn deze drie modellen: J8000, J7998 en J7996.

J8000

 

J7998

 

J7996

 

3. JOSHI 7922 - #glansrol

J7922


De Joshi 7922 in maat 49-19, met zijn bijna ronde minimalistische vorm, gemaakt van dun staaldraad, is een trend die wat ons betreft altijd trending mag blijven.

Zo denken jullie er blijkbaar ook over. Op bijna alle bestelformulieren vinden we deze bril terug. Toppertje dus.

Recent hebben we een nieuwe basic kleur toegevoegd: matgrijs met zilver. Chic en sophisticated, maar toch draagbaar en passend bij vrijwel iedere outfit. Een mooi verkoopargument dus.

De bril is vanaf nu in maar liefst 8 kleuren verkrijgbaar. Afhankelijk van de gekozen kleur, zowel passend voor vrouwen als voor mannen.

Vind je deze bril net een slag te klein? Kijk dan eens naar Joshi model 7887. Zelfde schijfvorm in een maatje groter, namelijk 51-19. Ook zo’n bestseller.
 

J7887

 

4. JOSHI  7986 - #klassieker

J7986


Een panto klassieker. We kunnen er geen andere benaming voor vinden. Dit komt niet alleen door de vorm, maar zeker ook door de subtiel geciseleerde neusbrug. De hoekstukken hebben eveneens dit motiefje gekregen.

In een lekkere tussenmaat 48-21. Wat ons betreft kan deze bril gedragen worden door mannen én vrouwen.

Jij hoeft alleen nog maar te kiezen uit de vijf kleuren: goud (1), roségoud (3), de combinatie van zwart (2) of bruin (4) met roségoud of gun met petrolblauw (5).

Advies verkoop komt deze bril op 149 euro.

 

5. Serie JOSHI  7982 / 7981 / 7980 - #100%

Een nieuwe serie van drie in puur titanium. En we hebben er al veel complimenten over gekregen. Ook wij hebben een vreugdedansje gedaan toen we deze drie monturen in 100% titanium binnenkregen.

We zetten ze voor je op een rijtje:

 

J7982

J7982


J7982


De pantovorm – model J7982 - is misschien wel de makkelijkst verkoopbare van het drietal. De kleuren hebben we eenvoudig gehouden; goud, roségoud, glanzend zwart en zilver.

 

J7981

J7981


J7981


Met model J7981 scoor je gegarandeerd hoge ogen bij fashionistas. Flink van maat, dus helemaal on trend (56-16), dubbele brug en druppelvorm. Een gedurfde eyecatcher in roségoud & goud voor haar. De kleuren gun en blauw ideaal voor hem.

 

J7980

J7980


J7980


Zoek je een grotere herenschijf (56-15) voor de man die niet van poespas houdt? En die gaat voor kwaliteit? Dan scoor je zeker met model J7980. In zwart, goud en zilver.

Als je deze drie modellen hebt bestudeerd, denk je misschien: “Die titanium brillen, die zullen wel aardig aan de prijs zijn…”. Nee hoor! Je kunt de klant met een kleinere portemonnaie zo’n schitterend 100% titanium montuur al aanbieden voor slechts 199 euro.

 

Met eigen ogen zien?

We hebben in deze blog slechts het topje van onze metaalcollectie blootgelegd. Natuurlijk telt onze Joshi Eyewear Collectie nog veel meer knappe brillen. Waaronder mooie dunne monturen in acetaat, gecombineerd met beta titaniumveren in de nieuwste trendkleuren.

Wil je ze zelf met eigen ogen zien in jouw winkel? Geen enkel probleem, we komen graag naar je toe. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

 

Liever online bestellen?

Andere mogelijkheid: je bekijkt de monturen in alle rust op onze website. Via een eenvoudige bestelprocedure zonder ingewikkelde inlogcodes, shop je jouw favorieten in een handomdraai.

Alle Joshi-monturen liggen trouwens op voorraad in ons eigen magazijn. Je bent dus verzekerd van een snelle levering.

 

P.S. Op Instagram en Facebook staan onze beauties continu in de spotlight. Volg ons, join the Joshi tribe, laat je inspireren en blijf op de hoogte van de laatste brillentrends.

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs