Terug naar overzicht

Do it with passion or not at all…

20 Feb 2017

Veel mensen hebben er last van; het gevoel dat je bekruipt op zondagavond. Een gevoel van tegenzin. Het besef dat het weekend op z’n einde loopt en je de volgende dag weer naar je werk moet…

Mij bekroop dit gevoel vroeger regelmatig toen ik nog niet als zelfstandig ondernemer aan het werk was. Ik las laatst dat het een officiële naam heeft: Sunday Night Dread.

Wat ben ik dan toch een bevoorrecht persoon. Iedere zondagavond kan ik alleen maar roepen: “Yes, morgen mag ik weer!”. Dat heeft volgens mij alles te maken met passie. Mijn lijfspreuk is dan ook: do it with passion or not at all.

Passie is belangrijk, zonder passie is het leven saai.

Ik heb passie voor mooie brillen. Ik ben altijd op zoek naar mooie monturen die met liefde en vakmanschap worden gemaakt. Monturen met een perfecte pasvorm en een lijnvoering die het mooiste in een gezicht naar voren haalt. Soms sober dan weer een tikkeltje extravagant, maar altijd met karakter. Brillen waar jij blij van wordt. Dan word ik dat ook.

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs