Terug naar overzicht

Een spetterend en tevreden 2018!

19 Dec 2017

Kerstmis. Een mooi moment om even stil te staan bij alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd. En dat was best veel. Wij blikken apetrots en tevreden terug...

Kerst. Feest van ontmoeting en verbinding. De tijd van warmte en gezelligheid. Een moment om even stil te staan en terug te blikken. 

Maar vaak ook het ideale moment om nieuwe plannen te smeden, na te denken over wat je anders wilt doen, beter. De tijd om nieuwe doelen te stellen.

Maar vergeet één ding niet; het is ook belangrijk dat je gewoon tevreden kunt zijn met wat je hebt en met wat je hebt bereikt…

Het begrip ‘tevreden’ lijkt misschien een tikkeltje ouderwets, niet hip. En soms heeft het zelfs een negatieve lading; alsof je geen dromen meer hebt als je een tevreden mens bent…

Ik pleit voor meer tevredenheid. Ik zie het als een vorm van mindfulness. Een tevreden mens is op een plek in zijn (of haar) leven waar het goed is zoals het is. Als je dat kunt accepteren, dan ben je veel meer in het hier en nu. En als je meer in het moment leeft, kun je ook veel meer genieten van wat er wél is. Tevreden zijn. Dat wens ik iedereen, van harte.

Wij kijken overigens blij en tevreden terug op een bewogen jaar:

♥ Een spiksplinternieuwe website (waar we stiekem regelmatig zelf voor zitten te zwijmelen, omdat we hem nog steeds zo mooi vinden).

♥ De grootste en mooiste Joshi-collectie ever waar we apetrots op zijn.

♥ Twee megasuccesvolle Hall of Frames in het voor- en najaar.

♥ En honderden tevreden Joshi-fans & een heleboel nieuwe Joshi-bewonderaars.

Wij hopen dat jij net zo blij bent met ons als wij met jou. Komend jaar staan er weer veel nieuwe Joshi-avonturen op stapel, dus blijf ons vooral volgen.

Albert en ik wensen je happy holidays en een gezond, gelukkig & tevreden 2018!

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs