Terug naar overzicht

Hotter than hot: see-through glasses

16 Jun 2022

Eén van de modetrends voor deze zomer is doorzichtige kleding. Vooral doorschijnende jurkjes à la Kate Moss zijn helemaal hot. En de brillenmode blijft natuurlijk niet achter.

Nu kunnen dit soort doorschijnende ‘niemendalletjes’ weliswaar überhip zijn, niet iedereen staat te popelen om ze ook op de Moss-manier te dragen: zonder beha en met je slipje duidelijk in beeld. Het mag dan allemaal wel spannend en ‘in de mode’ zijn, de meeste mensen voelen zich niet echt op hun gemak in deze see-through kleding.

Wil je toch een subtiel fashion statement maken, ga dan voor doorzichtige details zoals doorschijnende mouwen, een doorzichtige rug of decolleté.

Vind je zelfs dat too much? Dan kies je toch gewoon voor een transparant brilmontuur. Want ook wij zagen deze see-through trend al van verre aankomen en hebben een paar doorzichtige beauties voor onze nieuwe Joshi Collectie ontworpen.

Bekijk de catwalk-foto’s hieronder maar eens. En geef toe: onze transparante Joshi-brillen passen perfect in het fashion straatbeeld deze zomer.
 

 

Dit zijn onze see-through toppers

 

Joshi 7958

 


Joshi 7960

 


Joshi 8020


Joshi 8021

 

Joshi 8033


Joshi 8034

 

 


Joshi 8035Joshi 8036


Joshi 8043

 

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs