Terug naar overzicht

Lentekriebels verzekerd: dit zijn de nieuwste brillentrends

10 Mar 2022

Ontdek de nieuwe trends in brillenland. Zeker weten dat je zult glunderen bij het zien van alle nieuwe frisse, levendige kleuren en vormen.


Wat kijken we uit naar het voorjaar! Het lijkt wel of deze winter langer duurde dan ooit tevoren. We zijn zo toe aan een flinke dosis vrolijkheid en lichtheid. Toch?!

Deze week mogen we al een beetje genieten van de langverwachte voorjaarstemperaturen. Wij voegen er met onze nieuwe lichte en sprankelende Joshi-monturen een extra vleugje vreugde aan toe 

Na het lezen van deze blog ben je meteen in een notendop geïnformeerd over de nieuwste trends in brillenland. We weten zeker dat je heel blij wordt als je hieronder kennis maakt met onze Joshi nieuwkomers. Lentekriebels verzekerd! 

 

Joshi 8018 #lente-shiner

We starten met één van de allernieuwste Joshi lente-shiners: model 8018.

Oh-la-la. Wat worden we blij bij het zien van deze fijne panto-vorm. Niet te groot, niet te klein. Gewoon goed van maat. 

We zijn verliefd op het transparante high density acetaat dat we voor dit montuur hebben gebruikt. Zó dun. Zo licht. Ook omdat de veren zijn gemaakt van beta titanium.

We kozen voor vijf vrolijke doorschijnende dégradé nuances:

  • lichtbruin met blauwgroen
  • zachtlila met lichtbruin
  • bruin met een subtiel streepje
  • oranjebruin 
  • bruin met blauwgrijs

Het Joshi-logo lieten we chic laseren in de kleurige acetaat oortip.

We laten je hier een paar details zien. Kijk eens hoe mooi het licht speelt met deze Joshi-brillen!

Joshi 8018-1


Joshi 8018-3

 

Joshi 8020 #comfortabel

Panto-brillen, je kunt er nooit genoeg van hebben in je winkel. Een kunststof panto-bril past op veel gezichten

Soms heb je klanten die niet de neus hebben om een kunststof bril comfortabel te dragen. Voor deze groep brildragers maakten we model J8020. Een panto in een constructie van metaal en een voorstuk van scherpgekant acetaat mét neussteuntjes. Puur gemak. En je hebt de keuze uit maar liefst 7 kleuren! 

Joshi 8020-3 en J 8020-4


Joshi 8020-7

 

Joshi 7989 #elegant

Hoewel acetaat heel voorzichtig de metaaltrend van zijn troon stoot, zijn bijna alle vormen en stijlen in metaal nog altijd hot & happening.

Wat denk je van model J7989. Een vierkante afgeronde schijf van elegant edelstaal.

Door het gebruik van twee kleuren, die afgewisseld worden in mat en glanzend, ontstaat een onopvallend maar sprekend ontwerp.

We ontwierpen deze vorm in maat 49-18 in 3 warme kleurtinten en 2 koele nuances. 

Op de foto pronkt ons model Isabella met kleur 6. Het front in matzwart, de andere delen in glanzend zilver. Zeg nou zelf: een plaatje!


Joshi 7989-6

 

Joshi 8005 #kek

Nog een kokette metalen bril, maar een stukje hipper dan die hierboven. Dat kekke zit ‘m vooral in de zeshoekige vorm en in de maat. Met maat 53 maak je namelijk een echt fashion statement.

Ook hier weer de dubbele kleurtoepassing in mat en glimmend:

  • petrolblauw & roségoud
  • florissant rood & zilver
  • framboos & bronsbruin 
  • bamboegroen & roségoud


Joshi 8005-1

 

 

Joshi 8034 #bold

We sluiten het rijtje van vijf euforisch af met één van de vier nieuwkomers uit onze bold & beautiful-serie. En dan bedoelen we niet de Amerikaanse soapserie uit de jaren 90. Hoewel deze vier modellen net zo glamoureus zijn als de rijke familie Forrester uit die tijd. ☺

De Joshi-modellen 8033, 8034, 8035 en 8036 vallen op door het dikkere acetaat. ‘450 Base’ mocht je hierin geïnteresseerd zijn. 

Denk je dat dat zwaar en massief oogt? Zeker niet. Verre van zelfs. Hoe dat kan? Voornamelijk door het gebruik van doorschijnend gekleurd acetaat. 


Joshi 8033-3


 

Joshi 8035 1 en 2


Daarnaast werden de buitenranden van het front vlijmscherp afgekant. Kijk maar eens naar de technische ontwerptekening van deze Joshi-bril. 


Werktekening Joshi 8033

 

Deze techniek geeft het montuur een 3-dimensionale aanblik. 


J 8034-2

 

Online bestellen of liever een afspraak?

Hebben we jou met deze blog ook in die heerlijke lentesfeer gebracht en wil je met eigen ogen zien hoe het lentelicht speelt met de nieuwste Joshi’s?

We zijn niet aanwezig op de voorjaarsbeurzen in Nederland. We ontmoeten je daarom graag bij jou in de winkel. Je kunt ons mailen, WhatsAppen of bellen (06 38 75 48 34) voor een afspraak.
 

Webshop

Wil je jouw brillencollectie snel aanvullen, dan is dat zo geregeld via de Joshi-webshop. Daarvoor heb je trouwens geen inlogcodes nodig. 

Klik heel makkelijk de modellen en kleuren aan die je graag morgen in huis wilt hebben. Alle brillen in de webshop zijn namelijk uit voorraad leverbaar. 

De adviesverkoopprijzen variëren van 129 tot 199 euro. Een zeer fijne en commerciële prijsklasse. 

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs