Terug naar overzicht

Maak kennis met onze drie beurstoppers

19 Feb 2020

De Nederlandse Optiekdagen zitten er weer op. Opmerkelijk is dat een aantal modellen steevast op vrijwel íeder orderformulier is terug te vinden. Benieuwd welke? Maak kennis met onze 3 beurstoppers.


Jeetje, wat vliegt de tijd. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat de Joshi Eyewear Voorjaarscollectie in december arriveerde. Dat we druk aan het werk waren met de fotoshoot in januari om al dat moois voor jullie te fotograferen. Dat we daarna lekker in de weer waren met de voorbereidingen voor de beurs in Nijkerk. En nu? Nu liggen De Nederlandse Optiekdagen alweer achter ons…

Enfin, het goede nieuws: in de tussentijd hebben heel wat Joshi monturen hun weg gevonden naar talrijke optiekzaken in Nederland en België. En weet je wat opmerkelijk is na zo’n bedrijvige verkoopperiode? Dat een aantal modellen steevast op vrijwel íeder bestelformulier is terug te vinden. Nu wil jij vast weten welke dit zijn, of niet? Maak kennis met onze 3 Joshi beurstoppers:

 

1. Joshi 7922

De ronde – vaak minimalistische - modellen van titanium of stainless steel trokken de aandacht van heel wat opticiens in onze brillenstand in Nijkerk.

De modellen 7887, 7948, 7933, 7842, 7979 en 7951 bleken onwijs geliefd bij veel optiekinkopers.
 

J 7948

 

J 7842

 

Maar model Joshi 7922 spande toch echt de kroon.
 

J 7922

 

Deze leukerd van metaal zat vorig jaar al in 4 kleuren in de collectie. Het leek ons een goed idee om daar twee trendkleuren, soft gold en rosé gold, aan toe te voegen. Dat bleek een schot in de roos. Beide kleuren waren favoriet!

 

2. Joshi 7927

Hoe tegenstrijdig klinkt het als ik je nu vertel dat na afloop van de beurs bleek dat de hoekige brillen die we presenteerden óók gretig hun aftrek namen?

Een paar mooie voorbeelden daarvan zijn onze Joshi’s 7950, 7952, 7938, 7942 en 7940.


J 7938

 

J 7950

 

Maar de Joshi 7927 stak er met kop en schouders bovenuit. Er ontstond een ware wedloop tussen de bruin roségouden variant, de versie in matzwart met goud én de 100% roségouden bril. Het was een close finish met uiteindelijk nummer 3 als winnaar. ☺


J 7927


J 7927

 

Het zou niet fair zijn wanneer we model Joshi 7926 niet noemen in dit rijtje. Dat is namelijk een geduchte concurrent van model Joshi 7927.
 

J 7926

 

In de tussentijd is dit type eveneens uitgebreid met 2 nieuwe kleuren: roségoud en een prachtige blauwtint.

 

Even terzijde. Wist je dat blauw en dan vooral classic blue dé trendkleur is van het jaar 2020? Lees hierover meer in deze blog die we begin dit jaar voor jou schreven >

 

Opmerkelijk is overigens dat jullie voor model 7926 niet massaal kozen voor roségoud… Jullie kruisten bijna altijd de goud met parelwitte uitvoering aan op het orderformulier.


J 7926

 

3. Joshi 7949

J 7949


We eindigen onze you-must-have-list met een jonkie. Een nieuweling of laten we zeggen een groentje. En nee, hij is niet groen maar zacht glanzend goud. Op het voorstuk een karaktervolle brug in dezelfde kleur.

Om hem nog een tikkeltje stoerder te maken, decoreerden wij een gedeelte van de bovenkant van het front met een stukje Mazzucchelli acetaat in klassiek donkerhavanna.
De veren van stainless steel omkleden we met hetzelfde acetaat.
De neusmaat is flink maar niet té en de flexibele siliconen neuspads zorgen ervoor dat de bril goed is af te stellen.
Deze debutant wordt geleverd met een paar extra dégradé zonneglazen (met AR-coating).

Tja, niet gek toch dat de kenners onder jullie dit model als populair kwalificeren.

Sorry, wat zeg je? Oh, hoe hij heet? Ja, dat vergat ik in al mijn enthousiasme te zeggen. Joshi 7949. Je vindt hem ook hier op de website (daar kun je overigens ook de drie andere kleurvarianten bewonderen).


J 7949 

 

Bestellen of nieuwsgierig geworden?

Wil jij onze beurstoppers ook hebben?
Of was het je niet gelukt om de beurs te bezoeken, maar wil je wel graag onze collectie bekijken?

Geen probleem. Wij komen ook graag naar jouw winkel, want dat kan natuurlijk altijd. Neem gerust contact met ons op, dan plannen we samen een datum.

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs