Terug naar overzicht

Meanwhile, behind the scenes...

23 Aug 2021

Terwijl Nederland vakantie viert, is het bij ons een drukte van jewelste. Want om in september startklaar te zijn voor het verkoopseizoen, moet er in de zomer flink wat werk worden verzet. Benieuwd waar wij druk mee zijn? In deze blog bieden we je een kijkje achter de schermen.


Misschien sta je er niet bij stil, maar om in september 100% klaar te zijn voor het nieuwe verkoopseizoen, moeten wij in juli en augustus altijd flink aan de bak. Dat zijn namelijk de maanden, waarin de nieuwe Joshi Eyewear Collectie binnenstroomt. En dat voelt alsof het midden in de zomer ineens Sinterklaas is. Echt heel gaaf!

Wanneer de eerste dozen arriveren in ons magazijn, klopt ons hart vol verwachting. Het blijft iedere keer weer spannend om al die dozen te openen en het eindproduct te bekijken. Want misschien weet je dit (nog) niet, maar wij ontwerpen en produceren onze Joshi monturen zelf. Dat daar aardig wat tijd, energie, maar vooral een heleboel plezier en liefde in gaat zitten, kun je je wel voorstellen. Dus vandaar die positieve spanning.
 

 

Een gevuld magazijn

Eind augustus hebben al die nieuwe Joshi-brillen hun plek gevonden in ons magazijn. Een taak die Albert altijd nauwgezet uitvoert. En dat doet hij echt fantastisch. Bel jij voor een onderdeel, dan vis ik het dankzij zijn accuraatheid in no time uit het rek. En in negen van de tien gevallen heb je het dan de volgende dag al in huis.


Time to shoot

Wanneer de collectie compleet is, plan ik met onze huisfotograaf Irene een dag of twee in haar fotostudio. Elke bril wordt haarscherp en met een professioneel oog vastgelegd. Een heerlijke creatieve bezigheid, waar ik iedere keer blij van word.

Daarnaast wordt iedere bril ook nog vakkundig gefilmd door Christophe. Op deze manier kun jij de monturen op de website van alle kanten in detail bekijken. 


Webshop bijwerken

Dan volgt het minst leuke klusje (althans, dat vind ik). De brillen moeten één voor één in de catalogus op onze website worden toegevoegd. Gelukkig heb ik een zeer geduldige en begripvolle systeembouwer. Wanneer ik weer eens per ongeluk op een verkeerde knop heb gedrukt en ik niet meer weet wat te doen, hoef ik Ron maar te bellen. Serieus, ik wens iedereen ‘mijn’ Ron. Goud waard!


Blog schrijven

Om jou op de hoogte te houden van alles wat zich afspeelt in en rondom onze brillengroothandel, schrijf ik maandelijks een blog. Ook in de zomermaanden dus. Ik had nooit gedacht dat ik dit zó leuk zou vinden. Dat schrijven, dat gaat bijna als vanzelf. Dominique is diegene die mij hier ooit toe aanspoorde. Verder is zij het die mijn teksten op foutjes controleert en zorgt dat zinnen lekker lopen. En behalve dat ze regelt dat dit schrijfsel op de site en bij jou in je mailbox belandt, is ze mijn creatieve sparringpartner.


Klaar is Kees

Tja, en dan is het half augustus en zit het voorwerk er bijna op.

Normaal gesproken zijn we nu ook bezig met het treffen van de voorbereidingen voor de beurs in september. Maar helaas kunnen we elkaar daar dit jaar niet ontmoeten. Je hebt er vast over gelezen. Erg jammer, maar we gaan natuurlijk niet bij de pakken neerzitten.

De brillenkoffer van Albert ziet er tiptop uit en beiden staan klaar om jou te bezoeken in je winkel. Net als vorig jaar bellen we lekker ouderwets onze vaste Joshi Eyewear dealers om een afspraak te maken. Mochten we jou (nog) niet te pakken hebben gekregen, neem dan gerust zelf even contact met ons. Dat kan via de telefoon, WhatsApp of per mail.

  • 06 38 75 48 34 (dit nummer ook voor WhatsApp)
  • info@trend-eyes.nl

Ook als je nog geen klant bent, maar wel nieuwsgierig naar de Joshi brillen: laat van je horen!

En omdat we het niet laten kunnen, delen we hieronder alvast wat pasgemaakte foto’s van de nieuwste Joshi beauties met je. Vind je toch niet erg, hè?

Houd het zomergevoel nog even vast en we zien je binnenkort graag bij jou in de winkel.

Zomerse groeten!
 

J-8004


J-8007


J-8005


J-8006


J-7990

 


J-8009

 

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs