Terug naar overzicht

Mijn 3 Joshi lievelingsbrillen

26 Jan 2018

De nieuwe Joshi collectie SPRING 2018 trekt de wijde wereld in. Zoals altijd, zijn er weer een paar modellen die mijn hart veroveren. Ontdek hier mijn drie Joshi lievelingsbrillen.

Het blijft iedere keer spannend; een half jaar lang heeft ‘mijn brillenproject’ onder mijn vleugels gehuisd en dan breekt het moment aan dat de brillen de wijde wereld intrekken… Wanneer er weer een hele rits gave nieuwe monturen ons magazijn binnenstroomt, zijn er altijd een paar modellen waarbij ik een extra vreugdesprongetje maak.

 

“Alle goede dingen komen in drie”, zei mijn moeder altijd. En ik moet zeggen dat ze daar vaak gelijk in had. Kom ik daarom uit een Drei Mädel-huis? Wie zal het zeggen… In ieder geval telt onze spiksplinternieuwe Joshi lentecollectie drie brillen, waar ik bijzonder blij van word. Kijk je mee naar de 3 Joshi’s die mijn hart hebben veroverd?!

 

1. JOSHI J7772-1

 

Ik was van meet af aan en ben nog steeds een groot fan van deze bril. De goudkleurige variant heeft een echte wow-factor, maar uiteindelijk ben ikzelf toch gezwicht voor de meer ingetogen grijze versie. Deze kleur zorgt dat de bril mooi zacht overkomt op mijn gezicht. Voor een retro touch heb ik gekozen voor glazen met een lichtblauwe tint. #love!

 

2. JOSHI J7797

 

Het tijdperk van de zware vintage geïnspireerde brillen is nu echt voorbij. De vaak ronde minimalistische modellen met iconische accenten gaan het straatbeeld beheersen. Dit voorjaar wordt sterk ingezet op metaal met een sober kleurenpallet. Denk bij trendkleuren aan shades of rosé. Puur of in combinatie met bijvoorbeeld goud. Verder zie je veel gun, (antiek)zilver, goud, verschillende havanna-tinten en af en toe een vleugje zwart.

Een mooi voorbeeld daarvan is onze Joshi J7797. Dit model heeft een opvallende, maar toch subtiel geciseleerde neusbrug. Ook de fijn gevormde veren hebben een motiefje meegekregen. Met dit klassieke model in een maatje meer meet je jezelf een hippe look aan. En dat voor een adviesverkoopprijs van 129,00 euro.

 

3. JOSHI J7763-3

 

Een trend die vorig jaar al werd ingezet en die nu massaal wordt omarmd; de bril met de dubbele brug. Alle reden om onze collectie double bridges verder uit te breiden. Bij mijn keuze twijfel ik tussen de oversized vorm, de Joshi J7764 hier beneden, voor de durvers onder ons:

 

Joshi J7764

 

Mijn persoonlijke favoriet is toch de retro ronde geworden, de J7763-3 dus. En mijn hart gaat vooral sneller kloppen van de mat gouden tint.

 

Beide modellen zijn gemaakt van stainless steel met als toplaag een coating die ion plating wordt genoemd. Oorspronkelijk werd deze techniek toegepast in de juweliersbranche vanwege haar slijt- en krasvaste eigenschappen. Daarnaast zorgt deze laag voor een mooi mat effect en geeft het montuur een stijlvolle look.

 

Nu ben ik natuurlijk reuze benieuwd welke bril jouw Joshi-hart sneller laat kloppen. Kijk snel in onze collectie en laat mij weten welke Joshi-bril jouw uitverkorene is.

Nóg leuker is het om onze hedendaagse brilleninterpretatie van de jaren ’70 te ontdekken tijdens de Hall of Frames op 4 en 5 februari a.s. in Nijkerk. Dan kun je Albert en mij de hand schudden en… kun je gelijk zien of ik met mijn bril, de Joshi J7772, een goede keuze heb gemaakt. ☺ Je vindt ons in stand #28.

 

Heb je liever dat wij je bezoeken in jouw winkel? Dat kan natuurlijk ook! Neem gerust contact met ons op, dan plannen we samen een datum. See you!

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs