Terug naar overzicht

Never change a winning team

27 Aug 2020

Twee van onze toppers, de Joshi 7887 en 7922, hebben er een zusje bij gekregen. Dezelfde retro ronde schijfvorm is er nu ook in een nylor variant. Maak kennis met deze drie easy-sellers.

Twee jaar geleden zag model Joshi 7887 het levenslicht. Met zijn retro ronde vorm in een ruimere maat en gemaakt van mooi dunrandig metaal bleek dit model een schot in de roos. Deze bestseller is nu uitgebreid met de kleuren roségoud en goud.

 

 

Een jaar later hebben we op veler verzoek deze schijfvorm opnieuw laten maken, maar nu in een kleinere maat. Zodat ook brilliefhebbers met een smaller gezicht deze bril kunnen dragen. Deze Joshi 7922 is er in 5 duo-tonen en 2 monotonen. Ook dit model viel in de smaak en werd - en is nog steeds - een kassucces.


 

Onlangs hebben deze twee toppers er een zusje bij gekregen.
Dezelfde schijfvorm - never change a winning team - is er nu in een nylor variant in maat 46.
Model Joshi 7975 is verkrijgbaar in de kleuren:

• oudroze met goud
• roségoud
• kobaltblauw met brons
• en in de klassieke combinatie zwart met goud
 

Wil jij jouw Joshi voorraad aanvullen met deze drie easy sellers die een adviesverkoopprijs hebben van 149 euro? Dit regel je snel & eenvoudig via de webshop op onze website. Daar vind je trouwens ook nog veel andere nieuwkomers uit de Joshi Eyewear collectie.

Liever al dit moois met eigen ogen bekijken in jouw winkel? Dat kan natuurlijk ook. Bel gerust (0495) 55 00 18, dan plannen we samen een afspraak in.

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs