Terug naar overzicht

Ontdek de 5 Joshi wishlist-favourites

26 Nov 2020

Sinterklaas is in het land en kerstbomen worden al driftig opgetuigd. De tijd van verlanglijstjes is aangebroken. Deze 5 toffe Joshi monturen mogen niet ontbreken op jouw wishlist. Laat je inspireren.

Het Sinterklaasjournaal is weer elke avond te zien op de Nederlandse televisie. Daarmee is de aanloop naar het ‘heerlijk avondje’ officieel begonnen.

Hier horen natuurlijk verlanglijstjes bij.

En omdat ik je dolgraag iedere keer opnieuw inspireer, ben ik weer in de pen gekropen. Ik heb vijf Joshi wishlist-favourites voor je verzameld. Vijf beauties die, volgens mij, ook niet op jouw verlanglijstje mogen ontbreken…

 

1. JOSHI 7962

Joshi 7962-3


Je ziet deze zeshoekige vorm steeds meer voorbijkomen in verschillende brillencollecties. In het begin vond ik de vorm nog wat vreemd, maar inmiddels ben ik aan de hexagoon gewend.

Ook wij hebben al een aantal monturen in deze bijzondere vorm in onze Joshi Eyewear collectie. Heb jij deze zeshoek al in jouw winkel hangen?


Kleur bekennen

Kleuren kiezen is voor mij het plezierigste onderdeel van het ontwerpproces. Voor dit model, gemaakt van beta titanium, koos ik onder andere voor volledig roségoud (zie de foto hierboven). Überhip: deze tint is gewoon niet meer weg te denken uit het brillenmodebeeld.

Voor de twee andere kleuren selecteerde ik twee duo-tonen.

De één is een combinatie van donkerbruin met glimmend goud. Een klassieke kleur die zich in andere modellen al ruim bewezen heeft.
 

Joshi 7962-2


Nu het buiten kouder en grijzer is, snak ik soms naar kleur en positive vibes. Dit flonkerend dieppaars blauw in combinatie met roségoud geeft mij dat fijne gevoel en is mijn persoonlijke favoriet.
 

Joshi 7962-1


#zeshoek
#gooimaarinmijnschoen
#heerlijkavondje

 

2. JOSHI 7922
 

Joshi 7922-7


Je hebt soms van die brillen waarvan je bij de eerste oogopslag weet dat het een topper wordt. Model 7922 is er zo een.

De bril zit al een poosje in onze collectie. En dat houden we voorlopig ook zo. Want goed begonnen, is half gewonnen. Toch?

Om te variëren, voegen we regelmatig nieuwe modekleuren toe aan de bestsellers uit onze collectie. Voor dit seizoen is dat de combinatie van een matte donkerbruine brushed tint met blinkend goud. Zó mooi!
 

Joshi 7922-7
 

Deze makkelijk verkoopbare bril is er in nog zes andere trendy kleuren. Je vindt ze allemaal in de catalogus op onze site.

Tip: ben je ook weg van dit model, maar zoek je een grotere variant? Kijk dan eens naar model 7887
 

Joshi 7887-8


#hippepanto
#goedheiligman
#briltopper

 

3. JOSHI 7964
 

Joshi 7964-1


Zo op het eerste oog is deze Joshi 7964 een piekfijne panto bril. Maar de bovenrand kreeg een kleine hoekige twist en dat maakt de bril toch nét even anders.

Gemaakt van prettig draagbaar beta titanium.

Om tegemoet te komen aan klanten met een koele ondertoon in hun huidskleur maakten we een combinatie van matzwart met glimmend zilver (foto hierboven).

Verder pasten we ook op dit model mijn favoriete kleurcombinatie toe; briljant dieppaars blauw met mat roségoud.
 

Joshi 7964-2


De derde kleur kreeg een easy going, maar oh zo prachtige goudtoon.
 

Joshi 7964-3


#sinterklaasfeest
#inspiratie
#gouddatblinkt

 

4. JOSHI 7975
 

Joshi 7975-4

 

De vierde hint voor je verlanglijstje is Joshi Eyewear model 7975.

Het is geen verrassing dat deze bril een van de whislist-favourites is. Dit is namelijk de nylor variant van één van de bestverkochte brillen van het afgelopen seizoen; model 7922

Hij meet maat 46-21. Een ideale tussenmaat. Is ‘ie niet cute?

Mijn camerapiet koos als favoriete kleurcombinatie matzwart met sprankelend goud (kleur 4, hierboven op de foto te zien).

Maar zeg nou zelf, de andere drie kleuren zijn toch evenzeer echte snoepjes? Populair zacht roségoud (kleur 2) of baby roze in combinatie met glimmend goud (kleur 1)?

Kleur 3 is misschien wel de meest opvallende van het stel: kobaltblauw, gecombineerd met een zachte bronskleur. Subtiel en net een beetje anders.
 

Joshi 7975


#lief
#pietsfavoriet
#fleurigstel

 

5. JOSHI 7981

Joshi 7981-2


Voor de laatste tip op je wishlist vraag ik je om alvast een gezellig jingle bells-muziekje op te zetten. Ik neem namelijk een voorschot op Kerst. Want gelukkig vieren we ook in dit gekke jaar ‘gewoon’ Kerstmis.

Dit laatste model op mijn wensenlijstje voor jou is toch echt de kers(t) op de taart. Of misschien de piek in de boom.

Model J7981 is - inclusief de neuspads - gemaakt van 100% titanium.

Ik ga er verder niets over zeggen. Kijk zelf maar en geniet.

Op de foto hierboven zie je ‘m in glanzend goud, maar we hebben deze fraaie bril ook voor jou gemaakt in roségoud, mat gun en navy blauw.
 

Joshi 7981-1 en 2

 

Pre-order

We verwachten de voorraad van model J7981 pas eind dit jaar. Maar geen nood: je kunt deze serie nu al reserveren. Stuur ons een mail met je pre-order. Dan weet je zeker dat deze unieke monturen in januari in jouw winkel schitteren.


#xmas2020
#lestbest
#feestmaand

 

Chop chop naar de site

Hopelijk heb ik je met deze blog kunnen inspireren voor modellen op jouw wishlist. Mocht je nog meer zoeken om je verlanglijstje aan te vullen, dan chop chop naar de site. Bekijk onder Collectie alle nieuwe Joshi monturen of krijg nog meer inspiratie door het lezen van mijn blogs.

Fijne Pakjesavond!
 

P.S. Beauty comes with a price. Een bekende en veelgehoorde uitspraak. Maar ik kan je verzekeren: dit geldt níet voor de beauties in de Joshi Eyewear Collectie. Onze brillen hebben namelijk een aantrekkelijke adviesverkoopprijs, variërend van 100 tot 199 euro. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs