Terug naar overzicht

Opvallend onopvallend

24 May 2022

Je bent op zoek naar een klassieke bril om je collectie aan te vullen. Maar wel een die cool en karaktervol is. Waar vind je die en welk model kies je dan? In deze blog vind je het antwoord.


Je zoekt al een tijdje naar een montuur met een minimalistische uitstraling. Het liefst van titanium. En, oh ja, als het kan ook graag voorzien van een zadelbrugneus. En het liefst natuurlijk een betaalbare bril. Want die vraag wordt de laatste tijd opvallend vaak gesteld in je winkel. 

Je hoeft niet langer te zoeken, want exact deze bril vind je in onze Joshi Eyewear collectie! Het is model 8012. Een montuur in een chique combinatie van titanium met een Windsor acetaat-rim. Met een vaste neusbrug die zorgt voor een fijn draagcomfort.

Tijdloos en stijlvol: twee woorden die het design van deze Joshi bril typeren. Je hebt met dit montuur een opvallend onopvallende bril in je winkel voor je klant die op zoek is naar een tijdloos én betaalbaar montuur van voortreffelijke kwaliteit.Adviesverkoopprijs 199,- euro.

Je kunt kiezen uit maar liefst zes kleurcombinaties. We zetten ze hieronder voor je op een rij.


Joshi 8012-1


Kleur 1 is een samenstelling van geborsteld goud (het zadelneusje is in glans uitgevoerd) met een rim in donker havanna. Altijd een mooie combi!


Joshi 8012-2

Kleur 2 is een unieke kleur: het acetaat is grijsgroen havanna en de titanium onderdelen zijn uitgevoerd in geborsteld zilver. Als verrassend contrast is de neusbrug uitgevoerd in glanzend zilver.


Joshi 8012-3

Voor de derde kleur kozen we een opvallendere combinatie. Havanna rood met glanzend roségoud.  
 

 

Op de foto hierboven zie je de geciseleerde details goed. De jongere generatie valt gegarandeerd voor deze kleur!
 

 

Joshi 8012-4


Gun is altijd een goed idee. Kleur vier is een gemêleerde grijstint en samen met de metalen delen in mat gun ontstaat een montuur dat zich makkelijk aanpast aan iedere outfit. Van modern tot klassiek.

 

Joshi 8012-5

 


All over bruin kozen we als vijfde tint voor de ton-sûr-ton brilliefhebbers. Het Mazzuchelli acetaat heeft een lichte glans, waardoor het iets afsteekt tegen de matte donkerbruine kleur van het titanium.

 

Joshi 8012-6


We sluiten het kleurengamma af met een ietwat meer in het oog springende kleur: kobalt in combinatie met blauw havanna. Prachtig bij blauwe kijkers.

 

Meer klassieke Joshi modellen

Zoek je meer modellen in een klassieke(re) stijl? Dan zijn dit onze topklassiekers naast model 8012

 

Bel ons gerust als je nog vragen hebt

Heb je vragen over model 8012? We adviseren je graag. Bel ons gerust op +31 (0) 6 38 75 48 34. Of stuur ons een mailtje, dat mag ook: info@trend-eyes.nl.

We verheugen ons erop van je te horen. 

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs