Terug naar overzicht

Out with the old, in with the new

12 Oct 2021

Bye bye summer, hello autumn. En dat betekent: nieuwe trends. Nieuwe outfits. Nieuwe accessoires. En natuurlijk een nieuwe Joshi Collectie. Ontdek wat dit seizoen hot & happening is >>

 

De zomer is nu echt voorbij en de herfst heeft definitief zijn intrede gedaan. Voor mij voelt dit altijd als een heerlijk nieuw begin. Zelfs sterker dan aan het begin van het nieuwe jaar. Heb jij dat ook? 

En na die lange periode van thuiswerken met weinig tot geen sociale contacten buitenshuis, mogen we onszelf nu eindelijk weer laten zien. En kunnen we weer uitdragen wie we zijn. En dat kan al heel gemakkelijk met slechts één modeaccessoire: een nieuw montuur.  

Jouw klant kan met een nieuwe bril zijn of haar persoonlijkheid in één klap onderstrepen. En jíj kunt hem of haar daarbij helpen. Geweldig toch?!

 

Trends: dit hangt in het najaar in de etalages

Wij helpen jou met de mooiste brillencollectie, die perfect aansluit op de kledingtrends die nu in de etalages te zien zijn. 

Het draait allemaal om aaibare stoffen, knusse breisels, maar ook materialen met een feestelijke uitstraling, zoals glimmende lovertjes en franjes. Tegelijkertijd zien we transparantie in diverse kledingstukken.

De silhouetten zijn los, vaak gelaagd en veelal geïnspireerd door de jaren ’90.
 

 

Actuele modekleuren

Het kleurgebruik voor de aankomende herfst- en wintermode is een stuk energieker en expressiever dan de veelal sobere kleuren die vorig jaar de boventoon voerden. 
 


Denk vooral aan helder frisgroen, hemelsblauw, verkoelend lichtblauw, dynamisch paars, fel geel en warm rood. Allesbehalve saai dus.

De vier neutrale Pantone kleuren voor dit najaar zijn: 

• Ultimate Gray (een vertrouwde lichtgrijze kleur)

 Coconut Cream (een crèmig wit)

• Soybean (licht beige) 

• Olive Branch (een fris olijfgroen)


Basiskleuren die zich makkelijk laten combineren met de levenslustige modekleuren van nu
 

 

Kleur in brillenmode 

Hoe hebben wij deze modetrends vertaald naar een draagbare brillencollectie? 

Ook wij zijn niet bang geweest om sprekende kleuren in onze designs te verwerken. De collectie is aangevuld met een behoorlijk aantal levendige tinten. We combineren fellere kleuren vaak met een neutrale nuance. 

 

Joshi 8005

 

Daarnaast hebben we in de nieuwe collectie extra aandacht gegeven aan de oortips van acetaat. Waar het eerst gebruikelijk was om enkel de kleuren bruin en zwart voor oortips te gebruiken, zien we nu kleurige oortips die perfect matchen bij de kleur van de bril.
 

 

Uiteraard vind je ook de wat meer ingetogen kleuren terug in de Joshi Collectie. Mooie neutrale en natuurlijke tinten. Je kunt deze kleuren vergelijken met ‘de vier neutralen’ zoals Pantone ze beschrijft. Denk aan grijs, groen, blauw, goud en niet te vergeten roségoud.
 

Joshi 7957-9

 

Dit zijn de vormen & materialen van nu

Zachte, lichte, meestal grotere vormen van stainless steel en (bèta)titanium of een combinatie van zeer dun transparant gekleurd acetaat voor het front, gecombineerd met fraaie, elegante veren. 
 

Joshi 8005


Opvallend is dat ronde modellen, pantovormen en hexagonen probleemloos naast elkaar liggen. 

Hieronder volgt een kleine best off-selectie als je op zoek bent naar inspiratie om je brillenvoorraad op een betaalbare manier aan te vullen. 

Joshi 8012 

 

Joshi 8011


Joshi 8009


Joshi 8009


Joshi 7960 en Joshi 7957

 


Joshi 8019

 

Shop nu of maak een afspraak 

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan snel zelf een kijkje in onze actuele collectie

Wil je jouw brillencollectie vandaag al aanvullen, dan is dat zo geregeld via onze Joshi-webshop

Alle modellen in de webshop zijn uit voorraad leverbaar.

En onze brillen hebben een aantrekkelijke adviesverkoopprijs, variërend van 129 tot 199 euro.

Wil je met eigen ogen onze Joshi brillen bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Bel of mail ons vandaag nog; we plannen dolgraag samen een afspraak in jouw winkel.

See you soon! 

 

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs