Terug naar overzicht

Scoor met onze waardevolle downloads

10 Nov 2021

Ontdek in onze nieuwste blog wat de waarde is van pakkend beeldmateriaal en wat je er allemaal mee kunt doen.


Wij helpen je dolgraag om jouw klanten te inspireren met onze professionele Joshi-foto’s.

Daarom organiseren wij minstens twee keer per jaar een professionele foto- en videoshoot. Een heerlijke dag vol vrolijkheid en teamspirit. We doen dit al jaren met een vaste ploeg mensen die elkaar haarfijn aanvoelen en aanvullen.
 


Na zo’n dag is het lastig om uit die eindeloze beelden de mooiste plaatjes te kiezen, die we willen gebruiken voor de downloads op onze website.


Wist je trouwens dat we deze professionele foto’s gratis aanbieden?

Het downloaden ervan is een fluitje van een cent.

1.  Ga naar de knop Downloads op onze site.

2.  Kies welke foto's en/of filmpjes je wilt gebruiken. Er zijn 3 categorieën: fashionfoto's, productfoto's en filmpjes.

3.  Download de afbeeldingen door op het oranje download-icoontje rechts te klikken. 

Klaar is Kees!
 


Vervolgens kun je al jouw favoriete foto’s delen op je sociale mediakanalen, je kunt ze gebruiken op je website of bijvoorbeeld laten drukken op een showcard voor in je winkel.


Hoge resolutie

Regelmatig krijgen wij de vraag of we die mooie afbeeldingen ook in een hogere resolutie kunnen aanleveren. Zeker kan dat! Je hoeft ons alleen maar te bellen of te mailen en dan wordt dat voor je geregeld.

Banner

Zo vroeg De Romph opticien ons laatst ook om een serie Joshi-afbeeldingen in hoge resolutie aan te leveren. Ze maakten er in samenwerking met Visueel Vertoon prachtige etalage-banners van. Echte blikvangers!Ook Uw Optiek liet zijn oog vallen op een winters fashionplaatje en ging hiermee zelf aan de slag. Kijk hoe gaaf!


 

Brochure

Stel je wilt je eigen brochure laten drukken, maar je krijgt de folder lastig gevuld omdat op de meeste foto’s auteursrecht zit. Dat hoeft geen belemmering te zijn. Je gebruikt gewoon onze Joshi-foto’s. Deze zijn per slot van rekening rechtenvrij dus je kunt ze kosteloos en onbeperkt gebruiken.

Roukens Optiek in Oud-Beijerland en Alblasserdam maakte beiden op deze manier een fraaie brochure met onder andere een paar aantrekkelijke afbeeldingen, gedownload via onze website.


 

Wij helpen je dolgraag verder, zodat jij die gave Joshi-foto kunt gebruiken voor bijvoorbeeld die opvallende banner in je etalage of ter verfraaiing van je eigen drukwerk, zoals een brochure.

Jouw favoriete Joshi-foto’s vergroten op posterformaat of je eigen folder maken, is met de moderne online-drukwerk aanbieders als Drukwerkdeal en PosterXXL trouwens makkelijk en snel geregeld.

Even geen inspiratie?

Je weet ondertussen ook dat je aanwezig moet zijn op de bekende mediaplatvormen Facebook, Instagram of LinkedIn om je klanten te bereiken. Dat dit een tijdrovend werk en een vak apart is, hoeven we jou als opticien niet uit te leggen. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Wij helpen je hier graag mee!

Zoals gezegd kun je ons beeldmateriaal ook gebruiken voor je eigen sociale mediakanalen. Heb je zelf even geen inspiratie of weet je niet wat je bij een Facebookfoto kunt schrijven? Kijk dan eens op onze Facebook en Instagram pagina’s. Je mag gerust gebruik maken van onze teksten. Je kunt ze zelfs gewoon kopiëren, aanpassen aan jouw wensen en aan je eigen feed toevoegen. Handig toch?

Aan de slag en… geef vooral niet op

Waar wacht je nog op? Download nu meteen ons nieuwste Joshi fotomateriaal en deel het met al je brillenfans. 

Maar onthoud dat je er niet komt als je alleen af en toe waardevolle content plaatst. Je moet dit consistent doen. Dus ga consequent aan de slag met je strategie en post consistent een aantal keer per week, dan is de kans op resultaat stukken groter.


Ga jij het doen?

We zijn natuurlijk reuze benieuwd of we je met onze tips enthousiast hebben gemaakt. Of ben je misschien al aan de slag gegaan met ons beeldmateriaal? Mocht dat nou het geval zijn, stuur je ons dan een foto van het resultaat? Daar worden wij namelijk heel erg blij van.


Heb je nog vragen, dan mag je ons ook gerust bellen of mailen. Wij helpen je dolgraag bij het verleiden van jouw klant met mooie content.

 

Foto's: Irene van Wel

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs