Terug naar overzicht

Voor mannen die weten wat ze willen

22 Jun 2021

In deze inspiratieblog maak je kennis met de mooiste Joshi-mannenbrillen. Wij zetten onze 5 favorieten in de spotlight. Lees en kijk je mee?

 

Van ultrastoer tot buitengewoon klassiek met een kleine twist. Kleurrijk & uitgesproken. Of juist bescheiden & minimalistisch. Mannen vinden in de Joshi Eyewear Collectie moeiteloos de perfecte bril die hun persoonlijkheid onderstreept. En daarvoor hoeven ze niet diep in de buidel te tasten. Een prettige bijkomstigheid.

 

Onze 5 favoriete mannenbrillen in de spotlight

 

1. Joshi 7980 - #kwaliteit

J-7980

Zoek je fors, masculien, duurzaam en een bril zonder fratsen? Dan kom je vanzelf uit bij model J-7980 van 100% titanium.

Een probleemloos montuur in maat 56-15-145.

De dubbele brug (ja, die is nog steeds actueel) maakt ‘m karaktervol.

Over de kleuren hebben we niet moeilijk gedaan. Zwart, goud en zilver. Niet te veel keus; dat vinden mannen fijn.

J-7980 

 

2. Joshi 7958 - #speels

J-7958

Een vrij traditioneel en recht ontwerp in High Density Cellulose Acetaat. Door de slanke veren van titanium en het front van bijna doorschijnend kunststof oogt de bril toch speels.

De maat is 54-18. Wel heeft de bril een iets langere veerlengte dan normaal: 148.

Nu alleen nog kiezen uit 5 wondermooie kleuren: donker havanna, burgundy rood, lichtgrijs, natuurlijk groenbruin en levendig lichtbruin.

J-7958

 

J-7958

 

3. Joshi 7995 - #kleinekoppen

J-7995

Mannen met een smal gezicht. Best lastig om daar een goede bril voor te vinden, toch? Voor deze doelgroep maakten we daarom dit montuur in maat 48-18-135.

De bril is van stainless steel, recht met afgeronde zachte hoeken. Een extra brugje en een kleurige rim zorgen voor het contrast.
Zilver met havanna blauw, donkerblauw met mokka, en klassiek havanna met goud. Alle drie goed!

En weet je wat nou extra prettig is? Dit drietal is er ook zonder kunststof rim: model J-7996. Lekker plain. In gun, blauw en bruin.

J-7996

Oh ja, deze serie is vanzelfsprekend ook geschikt voor de koppies van stoere jongens die net uit hun kinderbril zijn gegroeid.

 

4. Joshi 7979 - #notarisversushipster

J-7979

Een iconische vorm en daarmee tijdloos. Deze relatief kleine ronde acetaatbril (maat 40-25) wordt dikwijls als leesbril verkocht. Maar zelfs een multifocaal glas past in dit montuur. Dankzij zijn kleine maat bijzonder geschikt voor hoge sterktes.

De neus is lekker breed. De bril zakt dus mooi diep door.

De mannen kiezen uit de kleuren lichtbruin, donker havanna, zwartgrijs, groenbruin en helder lichtblauw. Een bril die je eigenlijk altijd op voorraad moet hebben in je winkel.

J-7979

 

5. Joshi 7922 - #allemansvriend

J-7922

Een bril geliefd bij vrouwen, maar afhankelijk van de kleurkeuze zeker ook gewaardeerd door mannen. Een echte allemansvriend dus. Vanaf dag één een hardloper in de Joshi Eyewear Collectie. En dus dé aanvulling voor jouw brillenwinkel. In verschillende duo- en mono kleuren (zie foto’s).

Zoek je deze vormschijf in een ruimere maat? Kijk dan eens naar de J7887, de grote versie van deze populaire bril.

J-7887

Dit is slechts een kleine greep uit onze mannenfavorieten. Er is natuurlijk nog veel meer brillenmoois te vinden in de Joshi Eyewear Collectie. Dat kun je zelf allemaal bewonderen hier op onze website en natuurlijk in de brillenkoffer van Albert.

Ben je geïnteresseerd in de collectie, neem dan gerust contact met ons op. Bel 06 38 75 48 34 of mail om een afspraak te maken. We bezoeken je graag deze zomer. Dus, tot snel?!

 

P.S. Volg jij ons al op Instagram & Facebook? Daar delen we onze gemeenschappelijke brillenpassie!

 

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs