Terug naar overzicht

Wie zoet is, krijgt… een nieuwe Joshi double bridge?!

05 Dec 2017

Terwijl Sinterklaas vanavond met cadeautjes strooit, zouden wij die lieve Sint ook wel willen verrassen met een presentje. Want hij lijkt al héél lang niet meer bij een opticien te zijn geweest…


Sinterklaas is best ijdel, want je ziet hem maar zelden met zijn bril op. Terwijl je mij niet kunt wijsmaken, dat hij op zijn leeftijd die bril niet nodig heeft... Als je hem dan stiekem toch een keer betrapt met dat ouderwetse gouden brilletje op zijn neus, dan krimpt je brillenhart samen. Daarom trek ik vandaag, op Pakjesavond, de stoute schoenen aan... Lieve Sint, het is hoogste tijd voor een nieuwe bril!  


Als ik het mag zeggen, zie ik onze grote kindervriend liever met een gave Joshi bril. Bijvoorbeeld de gloednieuwe J7771 met die subtiele brug, uitgevoerd in stainless steel met de nieuwste coating, de zogenaamde ion plating. Speciaal voor de Sint: in brushed gold. Maar… met een model in mat zilver of zwart zou hij er gegarandeerd ook smashing uitzien.

 

Joshi J7771

 

Als Sinterklaas ervoor kiest om écht met zijn tijd mee te gaan, dan gaat hij voor de Joshi J7764. De versie met een iets meer uitgesproken bridge en afgeronde vormen, en nét een tikkeltje groter. In mat goud, mat zwart of een opmerkelijke nieuwe kleur die het midden houdt tussen bruin en gun.

 

Joshi J7764

 

En ach Sint, als u nou eens werkelijk uit de ban wilt springen, kies dan gewoon voor de Joshi J7763. Ook een double bridge, maar lekker eigenzinnig rond, een pietsie kleiner dan u gewend bent, maar wel weer in uw klassieke lievelingskleur goud. Overigens, ik weet zeker dat mat zilver of dark brown u zeker ook niet misstaan.

 

Joshi J7763

 

Als ik Sinterklaas was, dan wist ik het wel. Ik maakte - vóórdat ik morgen weer naar Spanje zou vertrekken - nog snel een afspraak bij één van de vele zelfstandige vakopticiens in Nederland. En ik koos dan voor een zo’n übercoole Joshi bril! Een hip montuur met een tijdloze uitstraling. Daardoor goed te combineren met verschillende outfits voor elke gelegenheid. Dus niet alleen voor de man met mantel en mijter op Pakjesavond. ☺

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs