Terug naar overzicht

Zes Joshi Feel-Good nieuwkomers in de spotlight

08 Feb 2021

Deze nieuwe serie in de Joshi Eyewear Collectie noemen wij onze Feel-Good Selectie. Want, oh boy, wat worden wij blij van deze zes nieuwelingen.

 

Voordat we dit nieuwe zestal aan je voorstellen, willen we je alvast in de stemming brengen met dit flitsende korte filmpje van 60 seceonden. Tip: geluid aan en swing lekker mee. ;-)
 

 

Het filmpje is trouwens perfect om te delen op jouw eigen sociale mediakanalen. Het is rechtenvrij, dus voel je vrij.

 

1. JOSHI 7956 


 

We starten de feel good collectie met dit unisex model.

Hoog aangezette veren, een sleutelgatneus en een mooie diepe schijf. Dat zijn de kenmerken van deze Joshi bril.

Hij is er in zwart en havanna. Twee klassieke kleuren, dus altijd goed.
De transparante geelbruine tint vormt samen met de transparante donkergrijze kleur een gedurfder duo.


 

 

2. JOSHI 7957 


 

Deze unisex panto is wat ‘platter’ dan de Joshi 7960 (die je verderop tegenkomt), en de neus is wat hoger aangezet.

Een mooie tussenmaat in gevlekt havanna met zacht lila. De tweede kleur heeft een gemêleerd kleurpatroon dat onder andere bestaat uit zachtgeel en paars. De kleuren drie en vier komen in lila en beige. Een kleurrijk viertal! 

3. JOSHI 7958 


 

Deze klassieke mannelijke vorm mocht natuurlijk niet ontbreken. De schijf van dit rechte ontwerp is 54. Maar door de slanke veren van titanium is deze bril perfect voor wie op zoek is naar een groter montuur, maar liever niet achter zijn bril wil verdwijnen.

Havanna en grijsblauw voor de ingetogen brildrager. De tinten rood en transparant grijs zijn een tikkeltje gewaagder.


 

4. JOSHI 7959 


 

Dit model is met zijn hoekige vorm een echte eyecatcher in de Joshi Collectie. Voeg daar de kantige vorm van het sleutelgatneus aan toe en je hebt een artistieke smaakvolle bril.

De aardse kleuren havanna, grijsblauw en transparant lichtbruin combineren mooi met de glanzende veren die variëren van roségoud, gun en goud.

De vierde kleur werd zwart, omdat er altijd zwartliefhebbers zijn. Deze gitzwarte kleur combineerden we met glanzend zilver. Mannen én vrouwen kunnen de Joshi 7959 dragen.
 

 


5. JOSHI 7960 

 

Een kleine panto-vorm in maat 49. Mooi voor de man en/of vrouw met een kleiner hoofd. Met neusmaat 21 zit deze bril nooit te hoog op de neus.

In transparant lichtblauw, lichtlila en lichtgrijs. We hebben de brillen gecombineerd met gouden titaniumveren.

 


 


 

 

6. JOSHI 7961


 

Deze grotere ronde panto-bril maakt de Feel-Good serie compleet. 

In snoepjes roze en lichtgeel met veren in roségoud en goud. De andere twee kleuren zijn meer masculien. Petrolblauw met zilver en de vierde kleur in transparant lichtbruin met veren in roségoud. Hoewel die laatste ook prachtig het gezicht van een vrouw zal sieren.


 

Materiaal

Het front van onze zesling bestaat uit ultradun HDCA (High Density Cellulose Acetate). Dat zorgt voor die prachtige transparantie.

Het transparante acetaat straalt bovendien een zekere fragielheid uit, maar is sterker dan het acetaat dat normaliter wordt gebruikt in de brillenindustrie. 

De veren zijn van Japans beta-titanium. Dus net als titanium anti-allergisch, corrosiebestendig en flexibel, dus makkelijk afpasbaar. 

Door het combineren van deze twee materialen (HDCA en Japans beta-titanium) ontstaat er een mooie serie brillen met een luchtige en slanke uitstraling. Dat cleane design wordt nog eens versterkt door het weglaten van de neuspads. Less is more.


Bestellen of nieuwsgierig geworden?

Wil jij onze Feel-Good Collectie bestellen? Dat is zo geregeld. We hebben namelijk onlangs onze Joshi-webshop gelanceerd waar je gemakkelijk online jouw favoriete Joshi-monturen kunt bestellen. Alles is op voorraad, dus je bent verzekerd van een snelle levering

 

 

 

 

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs