Terug naar overzicht

Sinterklaas in augustus!

17 Aug 2017

Midden in augustus voel ik me weer dat kleine meisje van 6 jaar dat vol verwachting klaarzit op Pakjesavond; de nieuwe herfst- en wintercollectie druppelt binnen!

Langzaamaan komt het einde van augustus in zicht. Grote kans dat jij nog steeds aardig in de vakantiemodus zit. Wij niet!

Onze mailbox stroomt al twee weken lang vol met berichten van onze brillenleveranciers. Zij zijn ‘ready for shipment’.

De nieuwe Joshi herfst- en wintercollectie, met veel overgave en plezier samengesteld tijdens ons laatste beursbezoek in Milaan, staat aan de andere kant van de wereld klaar voor transport naar Nederland. Ik wissel de laatste documenten uit en neem contact op met onze vervoerder in Rotterdam om een leverdatum af te spreken. Spannend!

En dan is het midden in augustus ineens Sinterklaas bij Kruytzer TREND EYES.

De voorbereidingen in het magazijn zijn genomen. De credits hiervoor gaan 100% naar Albert; hij is een kei in het organiseren van de brillengoederenstroom in ons magazijn. Gekscherend noemt hij zich zo nu en dan ‘de magazijnbediende’. Het is een secuur, serieus en vooral betekenisvol karwei. Zonder zijn inspanningen zouden we zinloos zoeken naar het juiste brilmodel in het magazijn.

Alle dozen zijn stevig verpakt om de lange reis vanuit het Verre Oosten zonder kleerscheuren te doorstaan. Ik zet het stanleymes voorzichtig in de eerste doos. Er klinkt nog net geen tromgeroffel. ☺

Op dat moment voel ik me weer dat kleine meisje van zes jaar dat vol verwachting klaarzit op Pakjesavond. Mijn verlanglijstje was met veel zorg samengesteld, maar wat er precies in de pakjes zat, bleef tot het laatste moment reuze spannend. 45 Jaar later ervaar ik precies datzelfde gevoel in ons magazijn als de nieuwe Joshi brillen binnenkomen.

Dat ene model waar ik in Milaan zo hopeloos voor viel, valt dat nu - ruim een half jaar later - nog steeds in de smaak? Ook de opwinding of we wel de juiste kleuren hebben gekozen, neemt met de minuut toe. Maar het is vooral de lol die we met elkaar hebben als de dozen opengaan.

Aan het einde van de dag zijn we moe, maar zeer voldaan en absoluut overtuigd van het feit dat dit toch écht de mooiste Joshi collectie ever is! We kunnen dan ook niet wachten om onze blijdschap met jou te delen.

Lijkt het jou ook zo leuk om Sinterklaas een paar maanden eerder op bezoek te krijgen? Maak dan gerust een afspraak, dan kun jij binnenkort ook dat speciale gevoel ervaren tijdens het uitpakken van de door jou uitgekozen gave Joshi brillen!

P.S. Uiteraard presenteren wij onze nieuwe Joshi Eyewear herfst- en wintercollectie traditiegetrouw tijdens de Hall of Frames op 10 en 11 september a.s. in Nijkerk. Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze stand (#28) en je te laten verrassen door onze kekke nieuwe Joshi-monturen. Als je niet kunt wachten tot 10 of 11 september, dan neem nu alvast een sneak preview hier op de site: de eerste nieuwe modellen staan er namelijk al op... Enjoy!

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs